keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Se toimii sittenkin..


..,Nimittäin kamerasta kuvien siirto koneelle!


Tässäpä olen muutamankin kerran kesän aikana ihmetellyt, että kamerasta ei kuvien siirto tietokoneelle enää onnistu. Kameran ja tietokoneen välille asennettavassa johdossa tai jomman kumman pään "portissa" on tiemmä joku viheliäinen vika. No, eipä sitten ollut tullut mieleeni, että kameran muistikortin voikin työntää suoraan tietokoneen kylkeen ja saada näin kuvat koneelle!! Pitipä tämä käydä kuulemassa omalta luottokauppiaalta. :D :D Hah!

Blogi on ollut hiljaisen sorttinen, mutta koitetaanpa nyt pikku hiljaa kuvailla kesän ompeluksia, nyt kun taas kuvansiirtokin onnistuu!! :)


Naperonutun hinausauto-joustiksesta housut (kaavana Ottobren Saimi) perheen pienimmälle koossa 104cm. Huppari samaa kokoa ja uusimman Ottobren 4/2013 Beagle Boy kaavalla. Pääntietä/hupun alareunaa muokkasin hiukan alkuperäisestä kaavasta poikkeavaksi. Raita-joustis on muistaakseni Majapuulta, samoin resorit.
Kärhöjen kukinta on parhaimmillaan, harmi vain, että kukkatarhojen perkaaja on laiskotellut! En voinutkaan kuvata kuin täsmäotoksen kukkivasta kärhöstä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti