keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lisää kesäompeluita


Löytyyhän niitä kesäompeluksia.. seuraavista jos sitten yrittäisi ottaa sovituskuvia! :D


Naperonutun paloautotrikoosta veljeksille ja serkku-pojalle paitoja. Kaavoina Ottobren Little lamb ja Rascal. T-paidan kaavan alkuperää en muista.

Ufo-laatikosta (keskeneräisten laatikosta..) löytyi vielä paita, josta puuttuivat hiharesorit. Tätä isompi poika ei kelpuuttanut ikinä itselleen, pienempi näin ollen pitäköön tulevana syksynä.
Omia kesätanttuja/tunikoita.. Kaavana Onion ja "tissis". Apila-trikoo kestovaippakaupasta, perhoset ikasyriltä ja päivänkakkara Naperonutusta.
Silittämättömiä alusvaatteita laatikon perukoilta.. Viikingit Käpyseltä, Mussukoiden valmistuttama aarrekartta-trikoo Naperonutusta. Kalsarien kaava myös Ottobresta.Paloautot näkyivät jo ylimmässä kuvassa, tässä kaverina Käpysen satama-trikoopaita. Koko näissä 122cm. Satama-paita meni suoraan myös käyttämättömien kasaan, herra 5v ei tätäkään kuosia enää kelpuuttanut itselleen. Jos joku kokee paidan oman näköiseksi, sen saa täältä omakseen 10e + postimaksun hinnalla.

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa!
  Kivoja vaatteita on kesällä siellä syntynyt. Koitin vähän kyttäillä, ootko miten tasosaumuria hyödyntänyt, muttei oikein saanu selvää :)
  Itsella trikoon ompelu ollut ihan nounou pitkän aikaa ja tasosaumuri saanut pölyttyä ihan rauhassa, liekkö osais enää käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tanja!

   Oon ommellut niin vähän, ettei ole ollut intoa opetella peittarin käyttöä oikeastaan yhtään, en ole toisin sanoen kantannut sillä yhtään pääntietä puoleen vuoteen! :D

   Poista
 2. Kivoja ompeluksia! Olet ahkeroinut kesälläkin =)

  VastaaPoista