lauantai 24. marraskuuta 2012

Apua kaivataan!

 
 
Kertokaahan ihmiset, mitä teen kun kuvia ladatessani blogger väittää, että kuvatila on täynnä! Vuorokausi sitten poistin kuvistani lukuisia, joten oletettavasti niitten tila olisi taas käytettävissä, mutta ei! Ei vaan onnistu!!!! :(
 
 
Hiukan EHKÄ meinaa hermostuttaa, joten otan mielelläni vastaan neuvoja!! Mistään URL osoitteestakaan en saa kuvia lisättyä, blogger herjaa, että osoitteet ovat väärin tai niissä on kirjoitusvirhe!!
 
 
terkuin, Hanna
 
 
 

 
 
ja ps. ei kyllä tällä hetkellä hymyilytä kuten kuvaushetkellä... 
 

4 kommenttia:

 1. Nyt en oo ihan varma mistä tässä koko kuvajutussa on kyse kun itsellä ei semmosta ongelmaa ole tullut vastaan. Ja vähän oudoksuttaa sekin kun monella on tullut yhtäaikaa sama ongelma vastaan.

  Itse käytän picasaa jossa muokkaan ja käsittelen kuvat ja sitä kautta lataan picasan verkkoalbumeihin. Bloggeriin kirjoitettaessa siis sitten liitän sieltä verkkoalbumeista. Mitään ongelmaa tämän kanssa ei oo ollut.

  Oletko tarkistanut kuinka monta prosenttia sulla on käytetty tällä hetkellä? picasaweb.google.com ->omat valokuvat/my photos tms -> ihan alhaalla lukee pienellä montako prosenttia on käytössä. Mulla on tällä hetkellä käytössä 1,6%.

  VastaaPoista
 2. Sivun picasaweb.google.com alareunasta näet, kuinka monta prosenttia olet käyttänyt ilmaisesta tallennustilasta.

  Jos kuvatila on täynnä, Pieni Lintu -blogin jutusta linkkeineen on varmasti apua: http://pienilintu.blogspot.fi/2012/11/picasa-albumiko-taynna.html

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos naiset näistä! Ja Laura taisit mun kysymykseeni kommentoida tuolla oe:n puolella myös! Kiitos! Näillä pääsen eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti oot saanut ongelman jo ratkaistua. Haasteenkin laitoin sulle blogiini ;)

  VastaaPoista