keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Selia osa2


Selian kankaita on tullut leikeltyä ja kursittua kasaan viime aikoina. Tässä muutama ompelus molemmista uusista kuoseista. Kuosinhan on suunnitellut Leena Renko. Mukavan värikkäitä ja hyvälaatuisia kankaita!

 
 
Sieniretkivelourista pitkähihainen mekko koossa 122cm. Malli piirretty tavallista t-paitakaavaa pidentäen ja leventäen. Oranssi resori Royal-tuotteelta.
 

 
 
Vauvalahjaksi ystävän pienokaiselle haalari koossa 68cm. Kaavapohjana uusimman Ottobren haalari pienin muutoksin.
  
 
 
Omalle porukalle täytyy jokaiselle ommella jotain laulukalasta, neitoselle samanmoinen mekko kuin yläkuvassa. Tässä koko 128cm.
 
 

8 kommenttia:

 1. Onpa ihania! :) Nuo kuosit on niin paljon parempia vaatteena kuin kuvissa. Itsellä vielä vähän auki, mitä teen omasta palasta... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Kumpikin kangas on suloista :)

  VastaaPoista
 3. Valtavan ihania kaikki!!! Tuo sieniretkivelour on kyllä niiiiiin hieno (ja enkös minä hölmö mennyt juuri napsuttelemaan koriin jotain muuta sieniaiheista velouria, kun en tästä vielä ihanammasta tiennyt).

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tuo vauvahaalari <3 Hienoja toki muutkin :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja ompeluksia! Kiva tuo sieniretkikangas :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille kivoista kommenteista! =)

  VastaaPoista
 7. Hienoja ompeluksi, ihanista kankaista...nyt harmittaa kun jäin miettimään tuota laulukalaa ja nyt sitä sitten ei saa :( pitää siis aina tilata kun mielii, muuten jää ilman

  VastaaPoista