keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kesä mielessäni

Twiggy se odottaa valmistumistaan, mutta jotain muuta ennen sitä. Mekkonen itselleni. Ja ihan tuli kyllä minun näköiseni! :)  Samantyyppisellä idealla valmistuu jatkossa lisää sekä pieniä että isoja! Mekon materiaalit ovat kierrätettyjä; vanhaa lakanaa ja verho-tilkkuja.
Ja vaikka mekkonen onkin aika kesäinen, niin pääsee käyttöön talvellakin trikoopaidan kanssa. Sovituskuvakin olisi varmaan kiva nähdä, mutta kotona olevat kuvaajat ovat kaikki jo unten mailla! :)

22 kommenttia:

 1. Kivannäköinen mekko! Onko kaava omakehitteinen? Täytyis itsekkin kokeilla tehdä jotain puuvillakankaista kun niitä on vinot pinot kaapissa.

  VastaaPoista
 2. No joo, täytyy myöntää, että oma on kaava!! Ja sen takia sinne päätyikin kuminauha lopulta pääntielle! ;) Oli hieman lörppä meinaan muuten! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno on! Tykkään tosta kukasta kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen, ihanat kankaat ja kukkanenkin just hieno! :) Kelpais mullekin!

  VastaaPoista
 5. Ootpa kauniin mekon saanut aikaan! Itsekin olen kauan haaveillut oman tunikan ompelusta, mutta kun kaava uupuu enkä itse tohi ees yrittää sitä piirtää niin se tekeminen on vain jäänyt.Nyt ois yks kaava tiedossa ja kankaitakin kaapissa vinot pinot, jos joku päivä sais kokeiltua sitten ;)

  VastaaPoista
 6. Oi että miten kaunis! =)

  Kiva kun jätit kommentin blogiini, aika outo juttu että teksteihisi ilmestyy linkkejä minun teksteihini. En todella tiedä mistä johtuu... =( Mutta kävin omista asetuksistani muuttamassa muutamaa asiaa, en edes tiedä itekkään mitä muutin mutta jotain vaihdoin eri tavalla. Ilmoitatko minulle onko ne vaihdokset vaikuttaneet siihen ongelmaan... Jos ongelma ei tuolla minun muokkauksella poistunut niin pitää keksiä uusia keinoja =)

  Kirsi =D

  VastaaPoista
 7. Voih!! Tää on tosikiva! Just mun tyylinen ja aivan ihanat värit =) Pitää munkin väsätä jotain tämmöistä

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mukavista kommenteista!!

  Ja kirsi, seuraillaan tilannetta! :)

  VastaaPoista
 9. On kyllä tosi kaunis mekko! :) Mullakin odottaa noita puuvilloja, varsinkin retroja ideoita... :)

  VastaaPoista
 10. Hieno :)

  Persoonallinen tuo aplikointi (lue: upea). Kyllä sanoisin, että sinun näköinen mekko :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana mekko! Pitäs varmaan alkaa ajatella kesä juttuja ompelu rintamalla myös lapsille ja muutama mekko itsellekkin

  VastaaPoista
 12. Ihana mekko! Tilaan heti samanlaisen, jos vain kangasta riittää. Tuo murrettu keltainen olisi juuri minun värinikin. Vihreä melkein samanmoinen minulla on jo. :-)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana mekko! Tästä tulee ihan kesämielelle!

  VastaaPoista
 14. Isot kiitokset kaikille kivoista kommenteista, näitä ja vastaavia tullaan näkemään lisää! :)

  VastaaPoista