torstai 3. marraskuuta 2011

Liivimekkoja

Retrokankaita on joku hamstrannut varastoihini luvattoman määrän, joten niitä täytynee alkaa sieltä pikkuhiljaa muuttaa uuteen muotoon. Tässä muutamia liivimekkoja. Näissä oranssisävyisissä koko on 86cm ja olalla nepparit, yläosa mekosta vuoritettu valkoisella lakanakankaalla.
Sinisävyiset mekot myös 86cm, edellisistä poiketen olalla perinteiset napit.Seuraava kaksikko kooltaan 98cm ja 104cm, olalla nepparit.
Viimeinen liivari on kokoa 116cm. Tämä on tehty uudesta kankaasta. Opiskelijakämpässäni oli aikoinaan tästä unikko-kankaasta verhot ja siitä projektista oli pieni palanen jäänyt jemmaan. Äitini osti ja ompeli minulle tuolloin (noin 10v sitten) tästä unikosta verhot 17neliömetrin kämppään sanoen: "pitäähän täällä nyt jotain kivaakin olla". Ja kivathan ne olivatkin!  
Lopuksi vielä jotain muuta.. Kuten tuolla blogin yläotsikon alla lukee, niin alunperin tänne blogiin piti tulla myös puutarhailua. Se on nyt kuitenkin jäänyt ja hyvä niin, mutta aihepiiriin liittyen tässä kuitenkin muutama kuva..

Harvemmin sitä enää kesäkukat marraskuussa kukkivat..


Komeamaksaruoho on tykännyt kovasti lämpimästä syksystä!
Malvakin vielä tekee nuppuja..
 Ja lopuksi vielä muistutus, tervetuloa osallistumaan arvontaan tästä! tai sivupalkissa olevasta arvontakuvakkeesta!

4 kommenttia:

 1. Suloisia mekkosia. Erityisesti mun silmää viehätti just tuo viimeinen Unikko-mekko.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania mekkoja kaikki :) Mulle on kans jostain ihmeen syystä jemmaantunut noita retroja aika paljon... :D On muuten taas ollut aikas lämmin syksy... :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot, minun silmää miellyttivät eniten nuo sinisävyiset!

  Vau, mitä kukkaloistoa :-) Tuleekohan se talvi koskaan!? Vaikka minun puolestani ei mikää kiire :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista kaikille! :)

  VastaaPoista