torstai 27. lokakuuta 2011

Nosturiauto

Pikkupojan toiveena oli lakaisukonepaita, hinausautopaita tai nosturipaita... Viimeisin toive pääsi käsittelyyn, koska ajattelin Ikasyrin pilvitrikoon sopivan mukavasti taivaaseen kurkottavan kurjen taustalle! Tai no, perinteinen kurki jäi tekemättä, totesin pyörillä kulkevan nosturin mukavammaksi.

Ja että nosturi. No ei muuta kuin googlettamaan ja löytyihän niitä kuvia. Tässä on sitten minun versioni nosturista. Toiveena nosturin lastista oli vain laatikko, joten hyvä niin, laatikko se olkoon.


Koko paidassa on 110cm, kaava Ottobren more gray, trikoo tosiaan Ikasyriltä, tilkut joustofroteeta ja velouria.

Kangas tuli aikoinaan vahingossa pestyä jonkun tumman, "pesukoneeseen unohtuneen", vaatteen kanssa, joten ei se uuden veroiselta näytä. Ja järjen vähyyttä taitaa olla se seikka, että tällaiseen oman toiminnan johdosta vähemmän priimaan kankaaseen alan tehdä sitten kuitenkin aplikaatiokuvaa.. Nooh, tämä toimii hyvänä harjoitteluna ja olen varma, että poikanen kuitenkin paidasta tykkää, jahka sen näkee.

Mies-kultakin näköjään innostui vaimonsa harrastuksesta, kun kommentoi: "Kone olisi voinut olla korkeammalla ja paidan helma vihreä, tai sitten voisit tehdä alareunasta ruskean ja kaivinkoneen sitä kaivamaan". Ihan toteuttamiskelpoinen ajatus sinänsä! Ja totta sekin, että kone tuli turhan alas helmaan. Joka tapauksessa, tekee varmasti omistajansa iloiseksi.


Ja hei, arvonta on tuonut tullessaan uusia lukijoita, lämpimästi tervetuloa! :) Ja te, jotka ette ole vielä osallistuneet, klikatkaa itsenne mukaan Tästä tai sivussa olevasta arvontalinkistä!

8 kommenttia:

 1. Aivan upea!! Tosi raikkaan väristä tuo pilvitrikoo ja upeasti sopii siihen keltainen nosturi!

  VastaaPoista
 2. Hieno paita.Pitäisi varmaan meillekin tuon tyylinen tehdä,autot ja traktorit kun on niiiin kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno!! Ihailen teitä jotka jaksatte noin upeita applikaatioita tehdä!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis kaikille kommentoijille!

  VastaaPoista
 5. Hieno on :) Tuon tapainen sitä itselläkin suunnitelmissa. Mutta näköjään toiset ne toteuttaa ja toisilla kestää edes aloittaa... ;) Noh, ehkä minäkin sitten joku päivä.

  VastaaPoista