lauantai 22. lokakuuta 2011

Maisemamekko

...tai ehkä pikemminkin huojuva talo tai jotain sinne päin.
Tämä mekko on ollut kyllä melkoinen murheenkryyni tai pikemminkin ompelusten pysäyttäjä. Kolme viikkoa sitten leikkelin kolme tällaista perusliivimekkoa (edelliset kaksi jo aikaisemmin esitelty) mutta tämän kanssa aika kului. Ei sillä, että tässä mikään ylivoimainen työ olisi ollut, mutta heti "piirrä-leikkaa-liimaa-askartelu"-vaiheen jälkeen huomasin että suurpiirteisesti leikatut talonkappaleet muistuttivat lähinnä pisan kaltevaa tornia.. Ja sitten kun ommellessa tukikangaskin vielä kuvan taustalla hyppäsi välillä pois työn alta ja aiheutti kuusien juurelle ruttuja niin tämä emäntä meinasi kiikuttaa koko tekeleen roskiin. Ompeluhuoneessa se sitten odotteli miltei kolme viikkoa kanttausten ompelijaa ja lankojen päättelijää.. Hoh hoi, en tiedä miksi tästä tuli niin vastenmielinen valmistettava, mutta onneksi se on nyt valmis. Kokoa tällä on se 122cm, vihreä velour eurokankaasta ja aplikoinnit tilkkulaatikosta. 

Idea tähän kuvaan lähti lastenhuoneen tapetista.. voipi olla, että tässä on muutama palanen liikaa minun kärsivällisyydelleni.

  

Sain alkuviikosta tällaisen polyesterisen garderobin ystäväiseni mummolasta.. Vaikka en niin polyesterin ystävä olekaan, niin eiköpähän näistäkin jotain hauskaa ja käyttökelpoista synny! ;-)Hei ja muutama uusi lukijakin on liittynyt mukaan, vaikka hiljaisen puoleista on ollutkin! Hieno juttu! Tervetuloa! :)

13 kommenttia:

 1. hei onhan tyylikäs aplikointi. jos kauheesti kumpuilee ja aaltoilee niin kokeile silittää ohutta yksipuolista tukikangasta kaiken taakse. minusta tuo on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 2. Hienoltahan aplikaatio näyttää. Ei pienet aaltoilut varmaan käytöösä erotu. Aikas ihana valikoima mekkoja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista erja ja Unikuu ja kiitos myös vinkistä unikuu! Näköjään tuollainen isompi kuvatuksien joukkio alkaa aaltoilla herkemmin kuin yksittäiset kuvat!

  VastaaPoista
 4. Hyvältähän tää näyttää! Mulla ei kärsivällisyys riittäisi näin hienoon ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana!!! Helppo tosin uskoa, että hermoja koettelevaa on ollut sen tekeminen, kun on ollut niin paljon hommaa. Itse en uskaltaisi yrittääkään noin monimutkaista.

  VastaaPoista
 6. Hieno! Tuohon ei itsellä kyllä ihan heti riittäis hermo..

  VastaaPoista
 7. vastavierailulla ja lukijaksi liityin :) tosi hauska mekko, jotkut ompelukset ne vaan vastustaa... Mutta tuostahan tuli kuitenkin hieno!! Mun kärsivällisyydellä ei ehkä puoliakaan tuosta applikoitais... :D

  VastaaPoista
 8. ihana aplikointi! todella kiva!!!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille kivoista kommenteista! Kovasti mekko kelpasi käyttäjälleen ja ollutkin käytössä koko viikonlopun! :)

  VastaaPoista
 10. Vastavierailulla. Tosi hieno applikaatio ja pientä aaltoilua ei kukaan huomaa etenkin sitten kun on käytössä!

  VastaaPoista
 11. Upea mekko! :) Vastavierailulla myös sinun blogissasi ja jään ehdottomasti lukijaksi! Mukavaa löytää uusia mukavia blogeja! :)

  VastaaPoista