sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Be timeless

Kerroin elokuussa ystäväni ihanasta lastenvaateliike Naperonutusta. Liike myy vaatteiden lisäksi mm. kankaita ja leluja. Naperonuttu-liikkeitä löytyy sekä Lahdesta että Järvenpäästä. Lisäksi voit klikata itsesi nettiostoksille naperonuttuun tästä!  
Naperonutun puuhanainen, Marja Yrjönmäki, on sittemmin perustanut toisen vaatealan yrittäjän, Tina Korpelan (www.ellen&elvira.fi) kanssa Be timeless Oy:n. Be timeless on yritys, joka suunnittelee ja teettää laadukkaita, retrohenkisiä lastenvaatteita luomupuuvillasta! Yrityksen valloittavat kuosit suunnittelee Sami Yrjönmäki. 

Näin Marja ja Tina kirjoittavat Be timeless Oy:n kotisivuilla ensimmäisestä mallistostaan:

"Ensimmäinen mallistomme, Pingviini, koostuu erittäin laadukkaasta froteisesta bodysta,puserosta, liivimekosta ja housuista. Ja mikä tärkeintä, jokainen vaate on valmistettu luomupuuvillasta ja polyesteristä valmistetusta froteekankaasta Ökö-tex sertifikaatein!

Froteen olemme valinneet materiaaliksi sen vuoksi, että se on materiaalina mitä parhain: kestävä, miellyttävä pitää yllä ja ennen kaikkea ajaton.

Frotee herättää nostalgisia mielleyhtymiä meissä kaikissa! Jokainen vaate on valmistettu Lounais-Euroopassa ja suunniteltu Suomessa."

 

Ja tässähän näitä ihanuuksia on kuvina! Tuotteet löytyvät piakkoin sekä naperonutusta että ellen&elvirasta ja monelta muulta jälleenmyyjältä. Vaatteiden jälleenmyyjät löytyvät Be timeless Oy:n nettisivuilta!Ja tätä aihetta melkoisen läheltä liipaten, huomenna alkaa ensimmäinen arvonta Pompannappi-blogissa! Eli olkaahan huomenna kuulolla! 

1 kommentti: