maanantai 24. syyskuuta 2012

Suurpiirteistä surauttelua..


Kyllä se talvi sieltä vaan lähestyy, villasukkaa saapi etsiä jalkoihin ja pipoa vetää syvemmälle päähän!

Pikku-poikia lämmittämään surauttelin viikonloppuna kalsareita Ottobren kalsariohjeilla. (Tarkistelen lehden numeron ja lisäilen myöhemmin). Kaavat olivat pitkään piirrettynä ja kankaat leikattuna, nyt onneksi viimeinkin lopullisessa muodossaan.

Materiaalina Ikasyrin alesta (5e/m) tilattu ribbitrikoo, metrin pätkästä tuli neljät aluspöksyt ja hintaa näin ollen yksille housuille reilu 1 euro kun resoritkin olivat pääasiassa Päivikki-tädiltä saatuja (kiitosta vain sinne suuntaan!). Monestihan nämä ompelukset saattavat tulla "hieman" tyyriimmiksi, ainakin uusien kuviotrikoiden kohdalla, mutta hyvä näinkin välillä! Ja jatkossa teenkin varmasti vastaavat pöksyt vanhoista trikoopaidoista!


Telinevoimisteluun lähdetään tällä viikolla tälläisella luomuksella..! =D =D  Trikoo marimekon tehtaanmyymälästä mukaan lähtenyttä järisyttävää kukkatrikoota. Pitihän sitä nyt pieni pala ostaa, kun halvalla sain! ;)

Tyttö kelpuutti jumppa-asukankaaksi. Yläosasta piti tulla jotain muuta alunperin, mutta pieni suunnittelija vaati juuri tällaisen resorin helmaan ja kelpaa sillä nyt kokeilla voimistelua! Pääntie tosin vielä huolittelematta, samoin hihansuut..

Legginsit tehty viimeisimmän Ottobren kaavalla.
Asun testaamista.. =D

Sain myös tunnustuksen Peikkolapset blogista, kiitos sinne suuntaan! :)


Samassa muistin myös, että aikaisemmin kesällä/keväällä saamani tunnustukset ovat myös matkaan laittamatta. Tässä käytän tilaisuutta hyväkseni ja kiitän aiemmista tunnustuksista myös Nuksua, Katjaa ja Tanjaa! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava jumppasetti kaikessa kuosikarseudessaan! :D Voi kumpa voisi itse näyttää yhtä hyvältä moisessa kuosissa ja vieläpä pääsisi tollaseen asentoon. Pitkäresori helmassa on just kiva :)

    VastaaPoista