tiistai 18. syyskuuta 2012

Kuulumisia


Karmaisevasta Majapuun ötökästä pojille vaatetta.

Isompi toivoi paitaa ja pienempi sanoi, "en tykkää!". Tein silti haalarin, melko kapean sellaisen. Kangasta riitti juurikin näin mitoitettuun versioon. Ja onneksi kangas on nyt kerrasta loppu! =) Hupaisaa, en pitänyt kankaasta ollenkaan, mutta nelivuotias (joka tätä nykyä pitää lähes  kaikkia kuoseja tyttöjen-kuoseina) pitikin tästä ja tottakai sitä sitten oli pätkä saatava! =)

Kuvat tulivat kaikki melko kammottavia, mutta ajavat asiansa nyt tässä kuitenkin.
Pienempää kaveria varsinkin kiukutti olla linssiluteena.. Haalarin ötökkä-kohdistukset päin prinkkalaa! ;)Blogi on ollut hiljainen, mutta koneet ovat kyllä surisseet päivittäin, pipoja ja paitoja pääasiassa. Tässä osa!
Tänään saapui myös ihanaista Sampsukan joustofroteeta, josta piti heti pari pipoa surauttaa. Jatkossa sitten jotain muuta kuin pipoja!!!! =)

Melko ihana tuoli muuten tuossa pipon alla! Saimme sen lahjaksi tässä taannoin sedältämme, joka on hyvin taitava puusepän hommissa! Tuoli on tehty äitini lapsuusajan tuolin mallilla.


 
 
 
 
Vielä muutamia kuvia Karhunmäkipäivän tunnelmista  ja mukavasta Mummashopista.
  
Osan Karhunmäkipäivän kuvista oli jo joku osannut poistaa kamerastani, joten pahoittelut, etteivät kaikki yrittäjät näy kuvissa!


7 kommenttia:

 1. Voi noita ötököitä <3 vähänkö jäi harmittaa, etten kerennyt tuota mustaa ötökkää tilata kun loppui niin nopeasti. :/ oon koettanu saada ees yksiin paidankappaleisiin joiltaki ko. neulosta mutta kaikki tahtoo (ymmärrettävästä syystä;) pitää kaiken itsellään :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jos olisi jäänyt isompaa suikaletta, niin heti olisin pistänyt postin mukana sinulle tulemaan!! :)

   Poista
  2. Älä kierrä veistä haavassa ;D

   Poista
 2. Ihanan malliset haalarit! Ötökkäikäistä ei meiltä löytynyt niin ei tarvinnut edes harkita ;) On kuitenkin mukavaa, että tehdään tällaisia erilaisiakin kuoseja, ei aina vain söpöä ja suloista!
  Upea tuoli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, näin on, valinnanvaraa täytyy olla jokaiseen makuun kuoseissa! ja haalareista tuli kyllä kivat, vaikka pelkäsin, että jäävät liika kapeiksi!

   Poista
 3. Minäkään en tykännyt ötökästä, mutta kun näin vaatteista, kuinka valtaisan isoja ne ovat, tuli hetkellinen himotus. Pääsin kuitenkin sen yli :)

  Kettujoustiksen ohittamisesta en vaan oo varma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen niin hätäinen ihminen, että tuli ötökät hankittua.. =) joskus voisi harkita hieman pidempään hankintojaan! ;)

   Poista