keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ihanat NOSHit


Oi miten fanitankaan Anniina isokankaan alias PaaPiin suunnittelemia kuoseja!


Paapiin suunnittelemia kankaita tulee vilahtelemaan täälläkin blogissa tämän syksyn aikana, tässä alla pari eri versiota kärpässienitrikoosta. Ensin noin 100senttinen mekko, josta tuli ehkä turhan leveä malliltaan. Kankaan valmistuttaja on Nosh organics.
Ja tässä omalle ekaluokkalaiselle peruspaita kasvunvaralla, kokona 130cm.
Tilauksesta tein pipon ja pitkästä pitkästä aikaa tuli kokeiltua applikointia!! =) Olipas kivaa, pitääpä jatkaa näitä, silläkin uhalla, että niska- ja hartiaseutu jumittuu! ;-)

Keskimmäiselle valmistui arkipaita, jota poika ei sitten huolinutkaan. Ei kyllä minuakaan oikein kyseinen kuosi innosta, täytyy myöntää! Kangas täältä salaisesta paketista.

Ja niille, jotka ihmettelevät mikä on salainen paketti, voin kertoa, että joskus kangaskaupoissa kaupataan paketteja, joissa on kasa kankaita, eripituisia pätkiä, pakanloppuja ym. Näitä kankaita saa ostaa paketteina suht edullisella metrihinnalla. Eli paketin sisältö selviää vasta kun se postilaatikkoon kolahtaa ja luonnollisesti voi sitten miellyttää ostajaansa enemmän tai vähemmän! =)

Pari kettupipoa, nämäkin ovat Nosh Organicsin ja suunnittelijana PaaPii.Jep, ja lisää trikoopipoja käsityötapahtumaan, kerron siitä tarkemmin tuonnempana! Nämä pipot kokonaan vuoritettuja peruspipoja!

9 kommenttia:

 1. Voi toi on kyl ihanaa tuo sieni! Bambi myös... oih! Oot ollu kyllä ahkera! Voimia tapahtumaan!

  VastaaPoista
 2. Hih, sä oot jo ehtinyt ihan ommellakin noista PaaPiin kankaista :) Itselleni tuli kettukangas tänään ja sienet on matkalla. Hienolta kyllä näyttää valmiina vaatteina!

  VastaaPoista
 3. Ihania kankaita ja ompeluksia, juuri tänään sain itsekin tuota kettua, tosin kelta-punaisena. tuo toinen värikin olis niin herkku :) Ja tuo sieni ja.... :D

  VastaaPoista
 4. Tuo sienikangas melekin huutaa päästä omaksi paidakseni.. Ihania!

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos kaikille kommenteista! =)

  VastaaPoista
 6. Nyyh, muakin kiinnostaa nuo ihanat PaaPiit, mutta en tiedä, raskinko ostaa...Oon sitä paitsi ollut pari kuukautta kankaattomalla :P
  Joko palailet blogielämän pariin?
  Tämä elo on kyllä niin kiireistä, puuh.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita valmiina ompeluksinakin nuo PaaPiin kankaat :-)

  VastaaPoista
 8. awww, ku ihania!!!
  Mua harmittaa ku en ehtinyt saada tota mustapohj. kettua. mun tuuril tietty oli häikkää työt.kassan maksun kans ja ku vihdoin raha tuli oli kangas loppu, byhyy :(
  Mut onneksi on tulos kaikkia muita ihania kuoseja :)

  VastaaPoista