tiistai 3. heinäkuuta 2012

Neiti kesäheinä..


Tulihan se kesä viimein! =)


Tuleviin ristiäisiin mietittiin kesämekkoa ja neitosen toiveiden mukaan sitä alettiin toteuttaa valkoisten kukkapinnien pohjalta. Materiaaliksi valikoitui joskus epsanjan auringosta ostettu mekko-ihanuus?!, jota allekirjoittanut ei ikinä ollut päälleen laittanut. Lähtötilannetta ei tullut kuvattua, mutta tyttösen mekon hihat ovat alkuperäisen mekon rypytetty yläosa.

Mekko on leikelty ihan summanmutikassa ilman kaavoja, mutta tulihan siitä onneksi ihan käyttökelpoinen tälläkin tavalla!


Pitkään olen pysynyt pois ompeluhuoneen pölyistä, mutta nyt kieltämättä alkaa olla sellainen olo, että sinne olisi taas päästävä puuhastelemaan! Kelit ovat vaan olleet niin kehnoja tähän saakka, että melkeinpä mielessä vilahtelevat jo syksyisemmät ompelukset.

Kehnosta säästä huolimatta aika on mennyt kesällä ulkosalla ja siellähän sitä tekemistä myöskin riittää! Huonosti olen myös seurannut teidän muiden ompeluksia, mutta päivitän tietoni ennemmin tai myöhemmin kesällä! =) Kivaa heinäkuuta jokaiselle!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Luultavasti se on hetken pitämisen jälkeen kaikkea muuta kuin valkoinen.. mutta josko toimisi edes sen hetken! =)

   Poista
 2. Kaunis mekko! Kyllä se kesä vie voiton koneella istumisesta täälläkin, mutta sehän on vaan hyvä se. Joutaa sitä taas syksyn pimeinä iltoina lukemaan mitä blogimaailmassa on kesällä saatu aikaan.^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kyllä juuri näin, tutkitaan sitten syksymmällä tarkemmin kesän tapahtumia eri blogeissa! =)

   Poista
 3. Ihanan keäinen mekko!! Kesällä lomaillaan ja syksyllä tosiaan ehtii sitten istuskella koneella..

  VastaaPoista
 4. Ihanan hempeää :)
  Valkoinen oiski ihana kesävaate, minun tyttö on vain senverta sottapytty viel että tuskin puhtaana pysyis :D

  VastaaPoista