sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pelkkää suoraa..

..On päästelty tämä viikko..


Vasemman käteni ranne on kenkkuillut tässä pari viikkoa, ommellessa kipeytynyt ja öisin puutunut. Asiaa eli rannettani auttoi parempaan asentoon vanha koulupöytäni tuoli, jonka paappa ystävällisesti kiikutti tänne puolissa viikoin. Tuolin korkeutta saa nostettua ja vasen ranne pääsi hieman parempaan asentoon ompeluksia ohjailemaan! Samalla kyllä klikkasin itselleni myös 50e:n sijoituksena satulatuolin, kuvittelisin sen olevan juuri hyvä saumurointituoli!? :) Onko kenelläkään kokemuksia?


Ja sitten niihin suoriin... Mustaa Metsolan orava-joustista rantautui meille pätkä tässä taannoin ja kangas ei miellyttänytkään minua ollenkaan! Pah, päätin siis ranteenlepuutusviikolla laittaa kurret poikki ja pinoon ja kasseiksi. Näinpä ilahduttavat ehkä kerhokasseina jotain pientä tai miksei aikuistakin.

Laihian Ahkeraliisan alesta välipäivinä hankittua hippiekukkaa uhrasin pätkän samaan tarkoitukseen. Vihreää hippietä löytyi pätkä omista varastoista, siitä hieman pienempää mallia. Kaikki nämä vuoritettuja. Ja ainakin vihreisiin laukkuihin, ehkä muihinkin, on tulossa näemmä vielä kam-neppari kassin sulkijaksi!
Ja sitten kun ajatuksissaan sitä suoraa päästelee ja tekee ns. helppoa ja yksinkertaista, niin käypi näin!
Vuori väärinpäin, saumat ylöspäin! ;-) No tyttäreni saapi pitää tämän omana kesäkassinaan! :) :) Ja onneksi tämä jäi ainoaksi maanantaikappaleeksi! :)

Muutama vuoritettu retrokangaskassi, hyvä tapa hyödyntää pieniäkin suikaleita! :) Farkkukassi mumman hametta ihan 80-luvun alusta.
Ja hieman ikeaa vuorittamattomana.
Kassiurakan lisäksi tuli valmiiksi pari retrokangasmekkoa. Uusia mekkokehittelyjä ja -kokeilujakin tein, mutta niistä lisää myöhemmin..
Hei ja isosti tervetuloa uudet lukijat! :D :D 

Arvonta käynnissä vielä hetken, käykäähän osallistumassa! Ja sinnehän pääsee tästä.


Ja muuten Aatsipoppaa-blogissa arvotaan myös, sinne pääsee tästä!

11 kommenttia:

 1. No jopas oot tosiaan ommellu! Ihania kasseja. Kiva kuulla että sattuuhan tuota maanantaikappaleita muillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä maanantaikappaleita tosiaan tulee, välillä enemmänkin! ;)

   Poista
 2. Kivannäkösiä kasseja! :)
  Mä tilasin joku aika sitten itselleni satulatuolin ompelukoneille, kun sain selkäni kipeäksi aikaisemmalla huonolla tuolilla... Oon kyllä tykänny tosi paljon! :) Saa säädettyä tarpeeksi korkealle ja tulle istuttua hyvässä asennossa kokoajan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla että toimii! Mä vähän sitä mietin, että kaipaakohan sitä selkänojaa kuitenkin.. mutta toisaalta, nyt oon tähän saakka ommellut niin surkealla jakkaralla, ettei tämä sijoitus nyt voi huonoon suuntaan olla! :)

   Poista
 3. Kauhia kun oot ollu ahkera! Ihania kasseja! Mä olen kanssa himoinnut satulatuolia milloin tietokoneelle ja milloin ompelukoneen ääreen, mutta aina vaan löydän itseni kököttämästä samalta surkealta jakkaralta.:)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on hienoja kasseja! Olisi itselläkin muutamat "kassintekokankaat" odottelemassa sitä oikeaa hetkeä..

  Täälläkin tarvittaisiin uutta tuolia joten mielenkiinnolla jään seuraamaan miten tuoli toimii käytännössä, ihan samanlainen kun itselläkin mielessä käväisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Hieman jo pääsin tuolia testaamaan ja ihan hyvin tuntuu toimivan! :)

   Poista
 5. Ihania ompeluksia, kassit aivan huikeita mutta myös nuo retrokesämekot...Toivotaan että rannekipu on vain ohimenevää!

  mariKnu

  VastaaPoista