lauantai 24. maaliskuuta 2012

Punainen lanka..

..on viihtynyt tovin koneessani! :)

Muutama teeppari on valmistunut kesää varten! Znokin kesäilo-trikoo on mielestäni kivan pirteä kuosi, tykkään tosi paljon! Kesäilo on näissä yhdistetty punaisiin hihoihin, mutta vielä jäi pätkä kangasta, joten siihen yhdistellään sitten jotain muuta!

Ensimmäinen valmistunut on omalle esikoiselle, tällä kertaa en edes pyydä häntä poseeraushommiin! Kaavana on Ottobren Carrot muffin (4/2011), joka on meillä tosi hyväksi todettu! Aikaisemmin valmistunut puputunika on tehty tällä kaavalla ja ollut meillä eniten pidetty vaate tänä talvena! Toki pitkähihaisen trikoopaidan kanssa!Sitten muutama teeppari samasta kankaasta. Kesäilo on peräisin Sampsukasta ja norsutrikoo Liandlolta. Kesäilo on muuten tosi laadukkaan tuntuista trikoota, paljon napakampaa kuin esimerkiksi alla oleva turkoosi retronorsu!


Ja tässä omalle esikoiselle ja serkku-tytölle naapuriin! :)Nelivuotiaalle pojalleni ehdottelin myös paitaa kesäilo-trikoosta kenties ruskein tähti-hihoin, mutta poika totesi, että kangas on tytöille, en huoli! Sen sijaan hän valitsi Metsolan "ferkku-kankaan", josta valmistuikin hänelle oma teeppari. Välillä viluiselle pojulle ihan ok tämä joustis-paita, ei ehkä kuitenkaan ihan kuumimmalla kesähelteellä päälle mene!


Samaisen nelivuotiaan päiväkotiryhmässä taiteillaan paitoihin kuvia kangasväreillä ja paikalle pitikin toimittaa valkoinen paita. Se pienenneltiin sitten sopivaksi iskän varastoista löytyneestä valkoisesta mainospaidasta.Hihansuut ja helma olikin jo valmiina, joten vain pääntie täytyi kantata pojan valitsemalla värillä!  :)

9 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään tosi paljon Kesäilosta! Kivoja ompeluksia on siitä tullut.

  VastaaPoista
 2. Nyt mulla tekee mieli vielä enemmän tuota kesäiloa, mutta en oikeastaan tarttis enää kankaita yhtään lisää :D Mutta on tuo vaan kankaana kiva ja vähän erilainen!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen tunika!
  Ja muutkin ompelukset kivoja.. olet ollut ahkera!! :) T-paita tehtailu pitäisi aloitella kohta täälläkin suunnalla.

  VastaaPoista
 4. Kivoja paitoja ja pirteä tunika! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia!!! Minunkin pitäisi jo alkaa valmistella kesävaatteita...

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania ompeluksia! Niin kesäisiä ja pirteitä!

  VastaaPoista
 7. Ihania paitoja ja oletpas ollut ehtiväinen! :)

  VastaaPoista
 8. No oli sulla tosiaan muutama metri kesäiloa, itse ompelin siitä loppujen lopuksi neljä mekkoa ja oikeastaan jo kyllästyin koko kuosiin, saas nähdä tuleeko pidettyä tytöllä ollenkaan. Mutta ihanan pirteä se on kyllä.

  Ihania nuo edellisen postauksen nepparimekot.

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille kivoista kommenteista! :)

  VastaaPoista