torstai 16. helmikuuta 2012

Sekalaisia juttuja

Heipsuli vei!

Välillä kannattaa siivota ompelusoppensa, sieltä voi löytää vaikka muutaman jo unohdetun?, keskeneräisen työn tai inspiroitua taas monesta marinoitumassa olevasta kankaasta, retropöytäliinasta tai mumman vanhasta nappivarastosta!

Mutta vaikka miten inspiroiduin, tässä ensin jotain kauan keskeneräisenä ollutta.. Kuopuksen setti aloitettu joskus joululomalla, päätökseen! Ja onneksi vielä hyvin sopivakin! :D

Se mihin saa aikaa tärvääntymään on oman kaavan piirtäminen! Ilomielin lähtisin moiseen piirustustaitoon ammattitaitoa opiskelemaan, jos aihealueeseen kurssitusta olisi tarjolla! :) Tässä muutama teeppari aikuisten koossa.


Jny:n sydämet metsolasta, vaaleanpunaisessa näyttäisi olevan pientä värivirhettä. Harmikseni huomasin sen vasta ompelun jälkeen. Täytynee loppukangas syynätäkin sitten tarkemmin, josko värivirhekohdat pystyisin kiertää. Ykköslaatuista kankaan piti kyllä olla, mutta näin näyttää joskus ykköslaadunkin laatu heittelevän..
Mustaan teeppariin applikoin pienen tilkun rintamukseen koristukseksi. Musta trikoo peräisin Royal-tuotteelta.
Aamulla postia hakiessani toivoin postin ilmoitusta saapuneista resoreista, mutta laatikosta löytyikin vielä kivampi yllätys!! Pöljän puuhia blogista Suvi lähetti nimittäin IHANAN haalarin perheen pienimmäiselle!! Ihana arpajaisvoitto! Kiitos sinne suuntaan! Hyvin sopii ja kasvunvaraakin kivasti!


Sain myös joku aika sitten Tuulilaakso-blogista haasteen listata viisi suosikki-blogia, jossa on kirjautuneena alle 200 lukijaa. Kiitos Tuulilaaksoon tästä! :)

Omiin suosikki-blogeihini voisin kyllä liittää myös kyseisen Tuulilaakson! :) eli alla oma listaukseni:

Tuulilaakso
Eläväisiä Ulpulassa
Käsityö-pakkomielteisen materiaalisekoittelijan kokeiluja ja tuloksia
Muistoja Mennyt-Mennyt-maasta ja muuta elämää
Pikkuhoo


Edellämainitut voivat halutessaan ottaa haasteen vastaan! :D

Kivaa loppuviikkoa kaikille!!

15 kommenttia:

 1. Oon hiljalleen lämmennyt tolla eläintrikoolle. Se on kyllä kiva!

  Ja sulla on myös Siirtolapuutarha-kankaasta pöytäliina :) Se on tosi kiva sarja :)

  Niin, ja tuo amppari on tosi kiva palkinto :P

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo setti, mukavan maanläheiset ja rauhalliset värit :)

  Kiitoksia myös huomionosoituksesta ;)

  VastaaPoista
 3. Taidettiin olla yhtäaikaa vierailulla vastakkain =) Mä kans oon ruvennu näkemään monet kankaat myös aikuisten vaatteissa. Nytkin oottaa tuolla sampsukan uutuus autokuosi pääsyä mun omaan teeppariin =D Ihania ompeluksia sinullakin taas syntynyt =) Ja tosi inhottavaa tuo että ostaa jotain kangasta ykköslaatusena, mutta huomaakin sen liian myöhään olevan kakkoslaatusta. Toisaaltaan ymmärrän kyllä leikkaajiakin ettei kaikkia pisteitä ja virheitä voi huomata, mutta harmittaa se silti!

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tuo leijona trikoosta lahkeeseen!

  Ja vau, mikä arpajaispalkinto :-)

  VastaaPoista
 5. Ihania t-paitoja! :) Kiva, että haalari oli sopiva ja tykätty :) Minäkään en ole oikein tuolle eläinkankaalle aiemmin lämmennyt, mutta tämä setti on hurjan söpö!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania ompeluksia. Tuollaisia sydän t-paitoja haluisin itsekin tehdä itselleni kesäksi.

  VastaaPoista
 7. Voi, miten kauniita paitoja! Ja kiitos maininnasta. :-)
  Ja tervetuloa satutuokioihin kirjastoon, the more the merrier!

  VastaaPoista
 8. Ihana setti ja hienon haalarin voitit :)

  VastaaPoista
 9. Ihania ompeluksia! Niin itekkö piirsit noihin aikuisten tee-paitoihin kaavat? Mää oon itselleni koittanut passelia kaavaa etsiä.

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kommenteista! Ja juu Riika, oon alkanut harjoitella kaavanpiirtoa! Aikaavievää puuhaa! :)

  VastaaPoista
 11. Ihania!

  Vihdoista viimein tää anto liittyä lukijaksi, monet kerrat olen koittanut ja aina jotain virhettä herjannu... viel ku keksis miten antais lisätä lukulistaani, sekin kun temppuilee kokoajan eikä anna lisäillä...

  VastaaPoista
 12. Suloinen tuo alemman postauksen setti!!

  Ja ihana haalari, kyllä Suvi osaa! =)

  Kaavanpiirtoon tuhraantuu aikaa ammattilaisellakin, etenkin jos piirretään ihan peruskaava josta aletaan kuosittelemaan tietynlaista vaatetta.. tuskin koskaan tulee oikeasti aloitetua niin juurilta, yleensä muokkaan aina jotain valmista kaavaa.

  VastaaPoista
 13. Eikun se olikin tässä samassa postauksessa se eläinsetti joka oli ihana <3

  VastaaPoista