sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Neuvolakortteihin uudet kannet

Pidän Tiritomin puuvillakankaista! Ihania kuoseja, joista voisi tehdä vaikka mitä. Nyt niistä valmistui kuitenkin neuvolakortin kansia. Eipä ole aiemmin tullut moisia tehtyä, vaikka monesti ennenkin on mielessäni ajatus kytenyt.
Sisäpuolen taskut ovat joko samaa kangasta kuin päällinenkin tai vaihtoehtoisesti toisen puolen tasku samaa kuin vuorikangas.  
Ja kun kerran aloin tehdä, niin teinkin sitten muutaman. Ja osa näistä lähteekin paikalliseen joulupuotiin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :D

10 kommenttia:

 1. Ihan huippuihania kuoseja!! Totta, noista voisi ommella lähes mitä vaan, mutta tosi kivoja neuvolakortin kansia olet tehnyt :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kankaita ja hienoja kansia tuli! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Pitäisköhän itekki pistää sinne to do-listalle nuo neuvolakorttikannet. Se lista on kyllä loputtoman pitkä jo nyt ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan sitten muutaman teit :)

  No, sarjatuotantoa itsekin kaikessa mielummin suosin mutta ei se aina tarkoita että helpommalla pääsisi. Tosi nättejä kuoseja kankaissa.

  Ja niin, 86 koko sopii täällä varmasti ihan hyvin vielä keväälläkin. Pääasiassa käytössä meillä on nyt 80 koon vaatteet kuitenkin. Ei tosiaan oo tullu vielä, eiköhän sit ke viimestään :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuoseja ja mellevät pinkat oot suristellut :) Sulla onkin jo aika paljon myytävää.

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän ihania, ja noi kankaat on niiiin herkkuja =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan iloisia kankaita!
  Itse myös noita kankaita olen katsellut sillä silmällä, varsinkin tota kisu kangasta =)

  VastaaPoista
 8. No muuten onpa aivan ihania kuoseja noissa kankaissa... :) Kivat kasat oot saanut aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kankaita ja tosi hienot pinot kansia olet saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista
 10. Heh, eksyin tänne kurkistelemaan ja ihan alkoi naurattamaan nämä kannet! Tosiaan hyvin samantyyppisiä kuoseja sullakin noissa kansissa, minäki tykkään hurjasti Tiritomin puuvillakankaista! :) Kivoja juttuja sulla täällä muutenkin. :)

  VastaaPoista