torstai 28. heinäkuuta 2011

Onnea on..

..Omistaa ikioma saumuri! Kone on hankittu Pohjanmaan ompelukoneesta. Liikkeestä löytyy koneiden ja mukavan palvelun lisäksi hyvä valikoima mm. nappeja, nauhoja ja pitsejä.


Onnea on myös harjoitella koneen käyttöä ja trikoomekon kaavan piirtämistä.. Ja koska itseluottamusta ei näytä puuttuvan! aloitin mekkokokeilun tekemisen Sampsukasta kauan sitten hankitusta pöllötrikoosta.

No niinhän siinä sitten kävi, että kaula-aukosta tuli valtava ja kanttaukset kaukana kauniista! kaula-aukkoa yritin parannella parilla laskoksella ja esikoisen toivomalla napilla. 


Paranneltua versiota aloinkin sitten tehdä parin euron kirpparikankaasta. Esikoisen mieleen ruusukangas ei ollut tietysti yhtään, eikä luvannut käyttöön sitä ottaakaan. Toisen version kaula-aukko kuitenkin paljon parempi ja kanttaukset huomattavasti mukavammat.


Lopulta kuitenkin ruusumekko jäi tytön päälle ja pöllömekkoa vilautettiin yllä vain parin poseerauskuvan verran. Hienosti käyvät kotikäytössä nämä kokeilut! Seuraavasta mekosta tehdään sitten muutamia senttejä pidempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti